El cartell de la Festa Major

Festa Major, Noticies No hay comentarios »

La Eva ens ha fet aquest cartell tan maco:

Cartell de la Festa Major de Sarrià 2007

Què us sembla?

Festa Major de Sarrià 2007

Concerts, Festa Major, Noticies No hay comentarios »

Un any més arriben les nostres festes. Son uns dies plens d’alegria, es trenca el dia a dia i els carrers estan plens de novetats, nens il.lusionats, focs endimoniats, trobades i troballes artístiques… unes festes inoblidables per petits i grans.
Us presentem els actes que organitzem:

DISSABTE 29 DE SETEMBRE A LES 23.00h. – Pl. Pere Figueres

FLAMINGO GALAXY :
Vam tenir el plaer de sentir-los a l’any 2001, son un grup màgic, Jose un “showman” que mou a tots els públics, fent-nos recordar la música de sempre 70, 80, 90 son nits que balla fins i tot el que no sap, las cames van soles i la diversió desborda per els carrers de Sarrià. Sincerament no us ho podeu perdre. Els seus origens van ser el nostre barri, discutian els seus temas a Can Pau i els seus primers asatjos van ser al Casal de Sarrià, gent que estima el barri.

Los escuchamos en el 2003, son un grupo mágico. Jose un showman que mueve a todos los públicos, recordándonos la música de siempre 70, 80 ,90 son noches que baila hasta el que no sabe, las piernas van solas y la diversión desborda por las calles de Sarriá. Sinceramente no os lo podeis perder, sus origenes son en nuestro barrio, discutian sus temas en Can Pau de la Pl. St. Vicenç y sus primeros ensayos fueron en el Casal de Sarriá, gente que quiere el barrio..

DIMECRES 3 D’OCTUBRE A LES 21.00H. – Gerbard (Ivorra, 24)

EXPOSICIÓ D’ART A CARREC DE L’OLGA RICART
La idea original d’aquest projecte va ser reunir les diferents modalitats d’art, musica, escultura, pintura, recullit en un espai unic.
Escoltar la música de Prince i veure les escultures de la Olga es un mateix. Aixis es com surgeix aquesta exposició, però l’obra de la nostre artista es tan amplia que varem decidir mostrar-vos un resum de les seves peces.

La idea original de este proyecto fue reunir las diferentes modalidades de arte, música, escultura y pintura, recogido en un espacio único.
Escuchar la música de Prince y ver las esculturas de Olga es lo mismo. Asi es como surge esta exposición, pero la obra de nuestra artista es tan amplia que decidimos mostraros un resumen de sus piezas.

DIJOUS 4 D’OCTUBRE A LES 22.00h. – Pl. de la Vila

SAM LARDNER BAND
Una cançó és l’art de saber explicar una història o transmetre un sentiment en el curt espai de tres minuts. El seu poder és la capacitat de comunicació, de saber arribar a l’oient, transmetre-li un missatge i que aquest s’hi senti identificat.
El projecte d’aquest album de Barcelona es una maravella musical, un homenatge a la nostre ciutat i molt especialment al barri de Sarrià. No serien ben descrits si no detalles la qualitat humana i profesional de tots els components del grup.
En el concert d’aquesta nit garantim poesia, talent i emoció.

Una canción es el arte de saber explicar una historia o transmitir un sentimiento en el corto espacio de tres minutos. Su poder está en la capacidad de comunicación, de saber llegar a la persona que escucha, transmitir un mensaje y que éste se sienta identificado.
El proyecto de este album de Barcelona es una maravilla musical, un homenaje a nuestra ciudad y en especial al barrio de Sarrià. Quiero destacar la calidad humana y profesional de todos los componentes del grupo. Siempre gracias.
En el concierto de esta noche garantizamos poesia, talento y emoción.

DISSABTE 6 D’OCTUBRE 23.00h. – Pl. Pere Figueres

NAKATOMI
Son els músics mes veterans de las nostres Festes Majors. Amb ells hem disfrutat moltissim, em anat cambiant de places de concert: tres a Ivorra, una Pl. Sant Vicenç i enguany a Pl. Pere Figueres. Anècdotes tenim moltíssimas, a destacar el moment estelar dels concerts quan en Corbella agafa el micro i ens regala un “I Will Survive”, funny funny!! Tambè serà divertit veure al Revu a sobre l’escenari amb un cartell de “recien casado”.
Descrits per en Carles Mir com a formació The Beatles: una bateria, un baix i dos guitarres. Un altre festa que no us podeu perdre.

Los músicos mas veteranos, con ellos hemos recorrido calles y plazas de Sarrià, entre nuestra gente ya es un icono señalado en cualquier calendario.
Descritos por Carles Mir como formación Beatles, una bateria, un bajo y dos guitarras, genial.

Ens agradaria molt que formesis part del nostre Programa per aquestes festes i que ens fessis arribar la teva opinió. Disfruteu molt i porteu-vos malament que ho passareu millor!!

Nos gustaria mucho que formarais parte de nuestro programa de fiestas y nos hicierais llegar vuestra opinión. Disfrutar mucho y portaros mal que lo pasareis mejor!!

Moltes gracies als nostres col.laboradors:

Aluspai
Carn J & J – Pg. Sant Joan Bosco, 59 – 932.804.418
Damm
Editorial Juventud
Estanc L’Oreneta c/ Riu de l’Or, 39 – 932.051.618
swea barcelona
S&S Pools
Joyeria Marsà – c/ Major de Sarrià, 7 – 932.055.832
Manolo Garcia perruquers – c/Major de Sarrià, 81 – 932.801.819
Farmàcia Isabel Prendes Alvargonzález – c/Oril Mestres, 1 – obert de 8.30h. a 20.30h.

WP Theme & Icons by N.Design Studio